ID Psykoterapi

 

Livets Fodspor

 

Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen

 

Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling

 

Parterapi, hvordan?

 

ID psykoterapi er en fire årig psykoterapeut uddannelse fra ID Academy.

ID psykoterapi er en fire årig psykoterapeut uddannelse fra ID Academy. ID- psykoterapi, der er grundlagt af Ole Vadum Dahl, indeholder det bedste fra syv terapeutiske retninger:

Adfærdsterapi: Hvor vi har fokus på dine adfærdsmønstre. Hvad gør du uden at tænke nærmere over det. Kunne du tænke dig at handle bevidst og tage ansvar for dit eget liv.

Kognitiv terapi: Hvor det handler om dine tanker og følelser. Hvilke tankemønstre begrænser dig, og hvorfor holder du fast i dem.

Systemisk: Hvor vi ser på, hvordan vi påvirker hinanden i familiesystemet, hvilket roller har vi fået eller taget og hvilke roller vi har tildelt de øvrige medlemmer i systemet.

Psykodynamisk: Hvor det handler om barndommen. Vi har fokus på, hvordan opvækst og barndom påvirker voksenlivet og vores selvbillede. Passer vi stadig i den primære rolle som vi måtte udspille, for at blive set og accepteret af vores forældre.

Humanistisk: Hvor vi har fokus på ressourcer og dit indre potentiale. Bruger du dit potentiale, eller holder du dig tilbage, så ingen er klar over, hvad du i virkeligheden indeholder.

Eksistentiel: Hvor det blandt andet handler om retten til at eksistere og friheden til at vælge. Nyder du livet, lever du fuldt ud, eller er du så bange for at dø, at du ikke tør leve ?

Spirituel/Transpersonlig: Hvor vi giver plads til og rummer det, der er større end os selv. Vi vil arbejde med meditation, den indre ro og heeling.

Jeg arbejde med Individuel terapi, Parterapi og Relationsterpai. Mine metoder er samtaleterapi, Drømmeterapi, Tegneterapi, Familie opstilling, Family Constellation, Kropsterapi, Meditation, Mindfulness, Danseterapi.

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for private klienter i psykoterapi:

kr. 800,- pr. session som er

på 1 1/4 time.

 

Psykoterapi i Bagsværd:

ring og få en aftale til terapi

på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk

 

 

"Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"