Relationsterapi

 

Livets Fodspor

 

Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen

 

Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling

 

 

Relationsterapi

"Den afstand vi har til os selv, er den afstand, vi ubevidst skaber til den anden!"

Vi indgår hele tiden i mange relationer, og i de tætte relationer til f.eks. vores forældre, søskende, kollegaer, venner og veninder kan der opstå vanskelige udfordringer, som vi har  svært ved at tackle selv. Det giver en negativ indflydelse på vores relation, og det kan være svært eller umuligt at komme videre sammen. Vi frygter, at en ellers tæt og nærværende relation går i hårdknude eller ligefrem opløsning.

 

I vores værdifulde relationer, hvor vi har tæt kontakt med hinanden, bliver vi normalt konfronteret med mange af vores egen skyggesider. Det vi har taget afstand fra hos os selv, projicerer vi over på den anden - den anden bliver bærer af det.

 

I relationesterapien bliver den daglige udfordring konfronteret og tydelig. I terapisessionen er I sammen med de personer, der er involveret i den vanskelige relation. Jeres daglige udfordringer og konflikter kommer frem i lyset, og i terapien bliver det muligt, at ændre de negative vibrationer til en positiv og stærk udvikling - genskabe den tætte relation.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i jeres dialog og vanskeligheder. Vi støtter jer i at formidle det, som I ønsker, og det som kan være svært at dele i samværet med hinanden. Vi idfordrer jer med uddybende spørgsmål, og vi giver jer feed back, som danner grundlag for en ærlig, nærværende og nuanceret måde at være sammen på. I får nye indsigter og redskaber til at være sammen  på en ny og nærværende måde.

Relationsterapi med jer i centrum, bliv forstået og forstå de andre, kontakt psykoterapeut MPF Matthias Axelsen

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for relationsterapi med én terapeut:

kr. 1.200,- pr. sessionfor to personer, som er

på 1½ time

Relationsterapi i Bagsværd:

Ring og få en aftale til relations-terapi på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk

Antal deltagere:

Max 4 deltagere i en session