Arbejdsmåde i Par- & Relationsterapi


Livets Fodspor


Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen


Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling


 

Arbejdsmåde i Parterapi & Relationsterapi?

 

Tillid og nærvær til at hjælpe Jer i Jeres proces og med jeres problem.

 

I en parterapi og relationsterapi session repræsenterer jeg både den maskuline og feminine side. Jeg er ud over min terapeutiske uddannelse bredt fagligt funderet, og har mange års livserfaring bag mig.

 

I terapien er min fornemmeste opgave at skabe et trygt rum, hvor der er tillid og nærvær til at hjælpe jer i jeres proces og med jeres problem.

 

For at der kan ske en positiv udvikling i jeres parforhold, skal der være skabt et fundament for en åben og ærlig kommunikation, der er grundlæggende for, at der kan ske de ændringer I ønsker.

 

Jeg tager udgangspunkt i jeres dialog, hvor I skal finde et fælles mål for terapien, samt et fælles mål for jeres liv sammen. Jeg holder time out, hvor vi sammen ser på det som sker. På den måde får I feed back, indblik, refleksioner og input til jeres samliv.

 

Jeg har fokus individuelt hos jer hver især, når der er behov for det. Formålet er at undersøge, om spiren til jeres problematik skal findes i jeres barndom og opvækst. Jeg ser på, hvordan rollefordelingen er mellem jer, og vi afklarer sammen om I er mor og far for hinanden i stedet for at være kærester, om I er forældre i stedet for kærester og meget mere..... igen efter jeres behov og ønsker.

 

I parterapien spejler I jer i hinanden, og der viser sig ofte et eksistentielt tema. I terapisessionen arbejder jeg med, at I kan rumme jer selv og hinanden.

 

I relation til vores partner,  bliver vi ofte konfronteret med de grundvilkår der danner fundamentet for livet. Når vi kan være i vores alenehed, kan vi også være i relation med vores partner på en langt mere meningsfuld måde, og opdage kærligheden og seksualiteten på ny.

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for private klienter i psykoterapi:

kr. 800,- pr. session som er

på 1 1/4 time.


Psykoterapi:

ring og få en aftale til terapi

på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk"Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"

 

 


Psykoterapi foregår via

Skype eller Zoom

 

Telefon +45 21 26 11 20 ~ matthias@livetsfodspor.dk