Familien


Livets Fodspor


Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen


Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling


 

Familien

  

Har I svært ved at tale sammen, og kan det føles umuligt at komme videre.

 

I Familien kan vi slappe af, lade op, blive hørt og forstået, møde accept og fortrolighed, føle os elsket og anerkendt!! Lyder det for godt til at være sandt, eller er det et opnåeligt ønske?

 

Når vi som par møder hinanden, forelsker vi os, i det vi tror, vi ser.

For eksempel: "Manden er tavs", tolker kvinden som et tegn på, at han er tænksom, interessant og spændende - eller: "kvinden er smilende og imødekommende" kan manden tolke som omsorg og interesse, og han slapper af med følelsen af, at "endelig er der en, der ser mig".

 

Når hverdagen banker på, holder de ønskede forestillinger sjældent, og når vi bliver forældre, møder vi endnu flere udfordringer - ofte på bekostning af kæresteforholdet og den intime kontakt. Hvor blev kærligheden af?

 

I parforholdet kan du komme til at føle dig alene, at du ikke bliver set og forstået af din ægtefælle eller partner. Almindelige reaktioner kan være, at din mand er indadvendt, og bliver han tavs når I er uenige og du som kvinde kan reagerer med at blive mere talende, i et forsøg på at få kontakt. Du føler dig måske afvist og svigtet?

 

Når 2 bliver til 3 eller flere, kan du som mand føle, at din dejlige kone bruger alle de vågne timer på børnene. Det kan medføre, at du føler dig til overs, bliver tilsidesat og mærker et stik af jalousi, som du ikke vil kendes ved. Har børnene indtaget dobbeltsengen, er hunden i fodenden og føler du dig hjemløs i dit eget hus, så må det være tid til at tale om, hvad der sker mellem jer og i familien.

 

I parterapi sessionen kan I få genskabt kontakten mellem jer som kærester. I får hjælp til at kommunikerer og ro til at genfinde den dialog og det nærvær, der er grundlaget for jeres forhold.

 

Parterapien danner rammen om et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I kan sætte ord på jeres tanker og frustrationer. I kan ændre rollefordelingen, genfinde hinanden og genskabe familien med mor og far, der er kærester og forældre til børnene.


Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for private klienter i psykoterapi:

kr. 800,- pr. session som er

på 1 1/4 time.


Psykoterapi:

ring og få en aftale til terapi

på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk"Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"

 

 

 


Psykoterapi foregår via

Skype eller Zoom