Længsel


Livets Fodspor


Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen


Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling


 

Længsel

  

Ofte savner vi noget, som vi ikke helt ved, hvad er!

 

Ofte savner vi noget, som vi ikke helt ved, hvad er. Vi leder uden for os selv i håb om, at finde det vi søger hos en partner, vennerne eller veninderne. Det vi søger efter, kalder vi ofte ønsket om en familie eller kærligheden i vores liv, uden helt at kunne mærke, at det tilfredsstiller længslen.

 

Små og store traumer fra opvæksten og vores barndom, påvirker vores følelsesliv som voksen. Vi har en indre længsel, der mærkes som tomhed, og vi søger og leder i uvished om, hvad der kan fyde tomrummet op. Vi er bevidste om og kan mærke, at der er noget "galt". Vi har svært ved at finde ud af det følelsesmæssigt, specielt i kæreste- og parforhold, hvor tilknytningen kan føles som en begrænsning. Vi kan få en overbevisning om, at det er "for godt til at være sandt", og valget bliver det "trygge helvede fremfor det ukendte paradis".

 

Måske har du en dyb længsel efter at finde hjem - hjem i dig selv, lære dig selv at kende og være den, du dybest set er. Du kan måske mærke, at du har behov for noget udefinerbart, som du ikke kender endnu. Du føler ikke, at du er dig selv, du tilpasser dig omgivelserne, føler dig forkert og kan ikke mærke dine behov.

 

Sådan føles det, at være fastlåst i følelser, der stammer fra ubearbejdede, traumatiske oplevelser fra barndommen. Vi har integreret gamle overbevisninger og mønstre som holder os fast og alligevel føles forkert, så vi har svært ved at genfinde os selv.

 

Gennem terapi kan du forvandle og forandre dine frustrationer og genfinde dig selv. Ved at bearbejde barndommens traumer, og lægge fortiden bag dig på en god måde, kan du mærke, at det du søger, finder du ....hos dig selv.

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for private klienter i psykoterapi:

kr. 800,- pr. session som er

på 1 1/4 time.


Psykoterapi:

ring og få en aftale til terapi

på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk"Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"

 

 


Psykoterapi foregår via

Skype eller Zoom

 

Telefon +45 21 26 11 20 ~ matthias@livetsfodspor.dk