Hvem er jeg


Livets Fodspor


Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen


Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling


 

Psykoterapeut MPF ~ Matthias Axelsen

  

Jeg har været meget aktiv faldskærmsspringer, været med på en ekspedition i Kenya og Tanzania for Zoologisk Museum og Danmarks Akvarium, besteget Kilimanjaro, vandret pilgrimsruterne Camino Francés og Camino Via de la Plata til Santiago de Compostella i Spanien samt til pilgrimsbyerne Fatima i Portugal og Lourdes i Frankrig. Og så har jeg været skibums i de Østrigske Alper flere år.


Dette er blot nogle af de ydre oplevelser, jeg har haft på min vej ud af Livets Landevej, som også har givet mig en rejse og fordybelse i mit indre univers.


Jeg har været interesseret i det spirituelle felt meget af mit liv. I de seneste 15 år har jeg været på adskillige kurser, seminarer og retreats inden for dette område. Jeg ser Livet ud fra en holistisk synsvinkel med krop, sind og ånd. Meditation og fokus på ånde-drættet er en del af min daglige praksis.


Undervejs på min rejse i Livet blev jeg mere og mere interesseret i, hvorfor vi er, som vi er og gør som vi gør. Dette gjorde, at jeg en dag besluttede mig for at prøve noget nyt; jeg sagde farvel til mere end 30 år inden for bank-verdenen og begyndte at studere "mig selv" - det enkelte meneskes udvikling og det som sker inde i os, når vi går gennem livet.


Jeg startede herefter på at studere Psykoterapi. Jeg tog den 4 årige psyko-terapeutiske uddannelseID Academy, hvor jeg er certificeret ID Psykoterapeut med en afsluttende eksamen. Jeg har givet psykoterapi til klienter siden 2007 og modtager selv løbende supervision, som etvigtigt led i mit arbejde med klienter.


Jeg er også certificeret ID coach på ID Academy, og jeg er certificeret Life Coach og Gruppefacilitator samme sted. I 2009 har jeg afsluttet en yderligere træning som Facilitatior i Familie Opstillinger - Family constellation - hos Human Vision.


Dette, sammen med min livserfaring og de mange personlige oplevelser, kriser og sorger jeg selv har været igennem, danner nu baggrunden for mit formål med Livet og fremtidige virke på Livets Landevej -Jeg føler, at det er en gave, at få lov til at guide andre mennesker i deres personlige udvikling og selvindsigt. ID Psykoterapeut-uddannelsen er en af Danmarks mest aner-kendte psykoterapeutuddannelser og den opfylder de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser."Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Personlig udvikling & Terapi:


Ring og få en aftale på

tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk

Min Udddannelsesbagrund:


Certificeret & Exam. Psykoterapeut

ID Academy


Certificeret Gruppefacilitator

ID Academy


Certificeret Coach på ID Academy


Facilitator i Familie opstillinger / Family Constellation


Danseterapeut Apprentice Teaccher hos School of Movement Medicine i England


Medlem af ID Psykoterapeutisk Forening


Medlem af Dansk Psykoterapuet Forening


 

 


Psykoterapi foregår via

Skype eller Zoom

 

Telefon +45 21 26 11 20 ~ matthias@livetsfodspor.dk