Skilsmisse


Livets Fodspor


Exam. Psykoterapeut ~ Matthias Axelsen


Psykoterapi ~ Parterapi ~ Danseterapi ~ Personlig udvikling


 

Skilsmisse

 

Midt i kaos er det umuligt, at danne det overblik der skal til!

 

Har I mange konflikter der dominerer jeres hverdag, eller har I glemt hinanden og årsagen til, at I engang var det vigtigste i jeres liv. Kommer ensomheden i forholdet snigende, så I begynder at overveje at gå hver til sit, og gelmmer I at fortælle, hvilke tanker I går med hver især.

 

Når samlivet er præget af kaos, kan det være fristende, at gå fra hinanden, uden at være klar over, hvad der egentlig var årsag til den kaotiske situation.

 

For nogle par, kan det komme som en bombe, når beslutningen om skilmisse bliver taget. Alle de vigtige tanker og overvejelser er ikke sagt højt, og endnu mindre delt med hinanden. Måske er det den rigtige beslutning at blive skilt, men det kan også vise sig, at det er det eneste rigtige at blive sammen.

 

Midt i kaos er det umuligt at danne det overblik, der skal til, for at træffe det rigtige valg. Jeres ressourcer vil være helt i bund, så I får lyst til at flygte fra det hele, og jeres familie går i opløsning til sorg for både børn og voksne.

 

Er der en gnist af kærlighed tilbage mellem jer, kan den blusse op til et bål, I ikke var klar over fandtes. I parterapien kan I på en åben og ærlig måde få afklaret, om I har noget værdifuldt at bygge jers samliv videre på, eller om det vil være helt rigtig, at gå fra hinanden - på en god måde.

 

I parterapien guider og hjælper jeg jer med at få kontakt med hinanden. Gennem terapien kan I skabe den dialog, der skal til for at tænke og føle klart, så det bliver muligt at træffe den beslutning, der er den rigtige i jeres situation.

 

I vil få afklaret, om det er den rigtige løsning for jer at skilles, eller om I ønsker at blive sammen - og den beslutning I tager, bliver taget med bevidsthed i en rolig atmosfære.

Psykoterapeut MPF

Matthias Axelsen

Pris for private klienter i psykoterapi:

kr. 800,- pr. session som er

på 1 1/4 time.


Psykoterapi:

ring og få en aftale til terapi

på tlf. 21 26 11 20

matthias@livetsfodspor.dk"Ha' Tillid og Tro

~

Dit Liv vil Gro!"

 

 


Psykoterapi foregår via

Skype eller Zoom

 

Telefon +45 21 26 11 20 ~ matthias@livetsfodspor.dk